Utomhus detaljbild.JPG

Om oss

Hästkliniken i norr startades under 2016, av hästnäringen själv, som ett svar på det bristande antal kliniker här uppe i norra Sverige. Startkapitalet samlades ihop med hjälp av aktieägararna och idag står vi här med en fullbokad klinik och två veterinärer. Vi hoppas även att kunna komma igång ordentligt med operationer inom en snar framtid då vi har en nybyggd och fullutrustad operationssal.

Vår arbetsfilosofi

Vi vill erbjuda alla typer av hästar, oavsett ras och användningsområde, en högkvalitativ hästsjukvård genom vår kompetenta och engagerade personal. I vår nybyggda klinik erbjuder vi undersökning och vård med modern och avancerad medicinsk utrustning. Vi använder de utredningssteg som behövs för att ställa rätt diagnos och därefter komma fram till en behandlingsplan.

Med vår gemensamt långa erfarenhet arbetar vi efter vedertagna och beprövade metoder och följer självklart utvecklingen på nya diagnostiska hjälpmedel och behandlingsmetoder.

Vi är flexibla och vill kunna hjälpa alla hästar och hästägare och har därför organiserat ambulanta dagar för att alla ska få möjlighet till bra vård för sina hästar. Vi åker regelbundet runt till städer så som Piteå och Gällivare.