Brinner du också för hästvård?

Vi vill alltid knyta kontakt med nya människor som brinner för hästvård. Med hästen och ägaren i fokus arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra oss och vårt arbetssätt. Alltid med fötterna på jorden och hjärtat på rätt ställe. Att arbeta hos oss innebär en rolig och varierad arbetsdag som bitvis kan vara jobbig, men vi garanterar att det är lärorikt!

Är du intresserad av att jobba hos oss är du välkommen att skicka en intresseanmälan till info@hastkliniken-norr.se med rubriken "Jobbansökan" så återkopplar vi så fort vi kan.

Söker du praktikplats?

Vad roligt att du är intresserad av att göra praktik hos oss! Vi har som målsättning att det ska vara ett positivt utbyte för dig och Häskliniken i Norr. Du får gärna skicka din intresseanmälan till info@hastkliniken-norr.se med rubriken "Praktikplats" så återkopplar vi så fort vi kan.