Vår personal

Jantien Van Haaften

Jantien Van Haaften

Klinikföreståndare/Veterinär

 

Jag kommer ursprungligen från Holland där jag utexaminerades som veterinär med specialisering på häst år 2008. Efter min examen har jag arbetat på Irland, hos olika ATG-kliniker i södra Sverige och nu senast på Uleåborgs hästklinik där jag var i sju år.

Mitt specialistområde är hästens rörelseapparat, invärtesmedicin, utvärdering och undersökning samt rehab av tävlingshästar. Utöver att vara utbildad veterinär har jag även gått en kiropraktikutbildning för häst och arbetar med dry needling som är en form av akupunktur för häst. Jag är även officiell veterinär i Jordbruksverket och FEI.

Jag bor i Luleå och på min fritid tycker jag om att resa, kaitsurfa och är även intresserad av hästavel.

Katariina Palomäki

Katariina Palomäki

Djurvårdare

 

Jag kommer från Torneå och har arbetat hela mitt liv med travhästar, just nu har jag tre hästar i stallet och tävlar både i monté och trav. Jag är utbildad hästskötare, hovslagare samt travtränare och har bland annat arbetat som hästskötare i två år hos Petri Salmela.

Jag har arbetat på kliniken sedan starten 2016 och har ansvar för det administrativa och bokningen och arbetar även som veterinärassistent vid videoendoskop, undersökningar och röntgen.

Min fritid spenderas mest i stallet med hästarna.

Hannah Mattsson

Hannah Mattsson

Djurvårdare

 

Jag kommer från Piteå och är utbildad hästskötare samt djurvårdare på utökad nivå. Jag började på kliniken 2017 och arbetar med administration och marknadsföring samt som veterinärassistent vid undersökningar, röntgen , gastroskopi och endoskopi.


Min fritid består till mesta del av djur då jag har egen hund och håller på med utbildning och av ridhästar. Tävlar just nu i hoppning med hästen Bellatrix.